Theaterwandeling door de geschiedenis: Beleef Leiden met stadsverteller Franciscus op zondag 22 mei

Verhalenverteller Franciscus tijdens de StoryTrail stadswandeling Haarlem

PERSBERICHT

Theaterwandeling door de geschiedenis:
Beleef Leiden met stadsverteller Franciscus op zondag 22 mei

Op zondagmiddag 22 mei kun je een heerlijke duik nemen in het rijke stadsverleden van Leiden. Verhalenverteller Franciscus van Theatergezelschap Stadsavonturen is je gids. Hij presenteert een unieke stadswandeling vol sagen, legenden en historische verhalen.

Dwalend door de straten en stegen van de binnenstad neemt Franciscus je mee naar het beleg en ontzet van Leiden in 1574. Onderweg tovert hij de mooiste verhalen uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Over Glippers en soldaten, burgers en burgemeesters, honger, hoop, wanhoop… Én over een heel klein duifje.

Franciscus vertelt het verhaal van Leiden zo meeslepend dat het wel lijkt of je echt in 1574 bent beland. Wees gerust: het loopt goed af! Na anderhalf uur vol spannende avonturen levert de verteller je weer veilig af in het jaar 2022.

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 22 mei 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter