Zondag 22 mei: StoryTrail stadswandeling Breda

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 22 mei: StoryTrail stadswandeling Breda
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Erik de Beweerde

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Breda. Op zondag 22 mei neemt verteller Erik de Beweerde van Theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden.    

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Erik je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je beleeft hoe de Spaanse bevelvoerder Houtepen de stad belegert in de Tachtigjarige Oorlog. Je staat zij aan zij met de dappere burgers die hun stad verdedigen. Je verzint een geweldige list om de vijand te slim af te zijn. En je ontdekt de romantische geheimen die verborgen liggen in de toren van de Grote Kerk.  

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Erik het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Breda tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.    

De StoryTrail stadswandeling Breda begint op zondag 22 mei 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter