Zaterdag 28 mei: StoryTrail wandeling op Park Vliegbasis Soesterberg

StoryTrail Wandeling Park Vliegbasis Soesterberg Verhalenverteller Godefridus 107

PERSBERICHT

Zaterdag 28 mei: StoryTrail wandeling op Park Vliegbasis Soesterberg
Beleef hoe de Koude Oorlog Soesterberg veroverde

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zaterdag 28 mei een bijzondere StoryTrail wandeling op Park Vliegbasis Soesterberg. Verhalenverteller Godefridus gidst je door het bewogen verleden van deze unieke plek.

De acteur van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee naar de vorige eeuw, naar de jaren van de Koude Oorlog. Dat was een tijd vol angstige spanning, die nergens zo voelbaar was als in Soesterberg. Op de Vliegbasis stonden Amerikaanse straaljagers gereed. Klaar om uit te vliegen als de vijand zou komen.

Die straaljagers zijn al lang verdwenen. Maar de Vliegbasis ligt er nog steeds. De hangars en de startbanen zijn nog net zo imponerend als vroeger. De Koude Oorlog mag dan voorbij zijn, het decor én de verhalen zijn gebleven.

Godefridus laat je die verhalen beleven tijdens de StoryTrail wandeling Park Vliegbasis Soesterberg. Je ervaart de dreiging van de oorlog, maar ook de geneugten die de Amerikaanse soldaten meenamen uit de Nieuwe Wereld. Wees welkom en geniet van een heerlijke mix van historie en verteltheater, voor jong en oud.  

De StoryTrail wandeling Park Vliegbasis Soesterberg begint op zaterdag 28 mei 2022 om 16:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling/park-vliegbasis-soesterberg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter