Tweede Kerstdag: StoryTrail Theaterwandeling door Leiden met verhalenverteller Franciscus

StoryTrail wandeling landgoed Huys ten Donck. Verhalenverteller Franciscus vertelt

PERSBERICHT

Tweede Kerstdag:
StoryTrail Theaterwandeling door Leiden met verhalenverteller Franciscus

‘Leve de Geuzen!’ klonk het op 3 oktober 1574 door de straten van Leiden. Eindelijk was de stad bevrijd van de Spaanse belegering. Dit historische moment kun je opnieuw gaan beleven tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op Tweede Kerstdag. Verhalenverteller Franciscus is je gids.

Samen met Franciscus ga je meer dan vier eeuwen terug in de tijd, naar de Tachtigjarige Oorlog. Maandenlang hield de Spaanse legercommandant Valdez Leiden in zijn greep. Leiden was omsingeld door de vijand. Die zorgde er voor dat er geen kruimeltje brood de stad meer in kon komen. Een verschrikkelijke hongersnood was het gevolg.

Toch hielden de Leidenaars stand. Hoe hun dat lukte? En welke listen zij bedachten om de Spanjaarden te slim af te zijn? Je gaat het ontdekken tijdens de StoryTrail Theaterwandeling: een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud, vol spanning, humor, en… een vleugje romantiek.

De StoryTrail Theaterwandeling Leiden begint op dinsdag 26 december 2023 (Tweede Kerstdag) om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter