Zondag 10 december: StoryTrail Theaterwandeling door Deventer

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zondag 10 december: StoryTrail Theaterwandeling door Deventer
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

Op zondag 10 december komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Deventer voor de laatste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen. Verhalenvertelster Louise Wandelaar is je gids tijdens een avontuurlijke reis door de stadsgeschiedenis. Ga mee en ontmoet de Deventer helden en schurken uit het verre verleden.

Louise neemt je mee naar de tijd dat Deventer een van de rijkste steden was van het land. Dwalend door de binnenstad beleef je de verhalen die schuilgaan achter de weelderige gevels. Verhalen over financiële én geestelijke rijkdom. Maar ook verhalen over oorlog en plundering, illegale handel, Deventer koeken en Deventer boeken.

Hoe al die verhalen gaan aflopen? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in de straten van de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail Theaterwandeling Deventer begint op zondag 10 december 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/deventer. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter