Zaterdag 16 december: StoryTrail Theaterwandeling door Historisch Delfshaven

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zaterdag 16 december: StoryTrail Theaterwandeling door Historisch Delfshaven
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

Op zaterdagmiddag 16 december komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Historisch Delfshaven voor de laatste StoryTrail Theaterwandeling van dit seizoen. Verhalenverteller Hildebrand is je gids op een avontuurlijke reis door de stadsgeschiedenis. Ga mee en maak kennis met de Delfshavense helden en schurken uit de 16e en 17e eeuw.

Hildebrand neemt je mee naar de tijd dat Delfshaven de doorvoerhaven is van Delft. Zeeschepen varen af en aan. Haringvissers en walvisvaarders beleven gouden tijden. En op de kades lopen de zakkendragers, diep gebogen onder hun zware last.

In die oude stad gebeurt van alles. Hildebrand vertelt je verhalen over bittere strijd en brandende liefde. Over list en bedrog. Over kapers en piraten. En over een heel bijzondere papegaai.

Hoe al die verhalen aflopen? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in de straten van Delfshaven? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail Theaterwandeling Historisch Delfshaven begint op zaterdag 16 december 2023 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter