Zondag 8 december: Een rondleiding vol sterke verhalen door het Leiden van 1574

StoryTrail rondleiding Magazijn De Zon verhalenverteller Franciscus stadhuisbrug 001 Blog

PERSBERICHT

Zondag 8 december:
Een rondleiding vol sterke verhalen door het Leiden van 1574

Een levendige rondleiding door Leiden? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Franciscus zijn. Op zondag 8 december kan je met hem mee op avontuur in de binnenstad. Tijdens zijn StoryTrail Theaterwandeling vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Franciscus laat je het beleg en ontzet van Leiden in 1574 beleven. Je ontmoet Glippers en Geuzen. Je maakt kennis met de dappere Magdalena. Je komt oog in oog te staan met de roemruchte veldheer Valdez. En je ontdekt hoe een heel klein duifje de stad van de ondergang weet te redden.

Hoe het afliep met al die helden en schurken? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail Theaterwandeling Leiden begint op zondag 8 december 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter