Zondagmiddag 10 november: Op avontuur in de geschiedenis van Leiden met verhalenverteller Franciscus

StoryTrail rondleiding Magazijn De Zon verhalenverteller Franciscus stadhuisbrug 001 Blog

PERSBERICHT

Zondagmiddag 10 november:
Op avontuur in de geschiedenis van Leiden met verhalenverteller Franciscus

Glippers, geuzen, duivenmelkers, woeste soldaten en boomschorseters: je kunt ze allemaal tegenkomen tijdens de StoryTrail Theaterwandeling Leiden. Op zondagmiddag 10 november gidst verhalenverteller Franciscus je door de bewogen stadsgeschiedenis.

Onderweg vertelt Franciscus je de mooiste verhalen uit het jaar 1574, toen Leiden maandenlang was omsingeld door het Spaanse leger. Je beleeft de avonturen van Willem Corneliszoon en zijn duiven. Je ontmoet Burgemeester Van der Werff en de dappere Magdalena. Je bewondert de stadvastigheid van de oude stadsbewoners. En je vraagt je af wat jij zou doen als al je eten op is.

De StoryTrail Theaterwandeling is een heerlijke mix van een historische rondleiding en een vertelvoorstelling. Ga mee en beleef hét verhaal van Leiden alsof je er middenin staat.

De StoryTrail Theaterwandeling Leiden begint op zondag 10 november 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter