Zondag 14 juli & zondag 11 augustus: Beleef het Beleg en Ontzet van Leiden met verhalenverteller Franciscus

StoryTrail rondleiding Magazijn De Zon verhalenverteller Franciscus stadhuisbrug 001 Blog

PERSBERICHT

Zondag 14 juli & zondag 11 augustus:
Beleef het Beleg en Ontzet van Leiden met verhalenverteller Franciscus

Op zondag 14 juli en zondag 11 augustus komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Leiden met de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Franciscus is je gids tijdens een tocht vol avontuur, vaart en humor.
Precies 450 jaar geleden, in de zomer van 1574, zuchtte Leiden onder het beleg van het Spaanse leger. De stad was volledig afgesloten van de buitenwereld en dat leidde tot grote problemen. Samen met verteller Franciscus beleef die dramatische episode uit de Leidse geschiedenis. Je ontmoet soldaten en Glippers, hongerige burgers en dappere duiven. En natuurlijk juich je de Watergeuzen toe als zij de stad eindelijk komen bevrijden.

De StoryTrail stadswandeling Leiden is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Een bijzondere ervaring voor iedereen die houdt van geschiedenis en sterke verhalen!

De StoryTrail Theaterwandeling Leiden begint op zondag 14 juli en zondag 11 augustus 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter