Zondag 10 maart: StoryTrail Theaterwandeling door Leiden, vol prachtige stadsverhalen

StoryTrail rondleiding Magazijn De Zon verhalenverteller Franciscus stadhuisbrug 001 Blog

PERSBERICHT

Zondag 10 maart:
StoryTrail Theaterwandeling door Leiden, vol prachtige stadsverhalen

De geschiedenis van Leiden beleven? Dat kan op zondagmiddag 10 maart tijdens de StoryTrail Theaterwandeling. Verhalenverteller Franciscus is je gids tijdens een openluchtvoorstelling vol historische avonturen.
Dwalend door de Leidse binnenstad vertelt Franciscus je het verhaal van Leidens Ontzet, dit jaar precies vier en een halve eeuw geleden. Je komt oog in oog te staan met de Spaanse legeraanvoerder Valdez. Je maakt kennis met Leidse Glippers en Watergeuzen. Je staat schouder aan schouder met Burgemeester Van der Werff. En je beleeft hoe de organist van de Pieterskerk uitgroeit tot dé held van de stad. Je gaat opstand en tumult meemaken, oorlog, vrede en heel veel mooie sagen en legenden. Ga je mee op avontuur? Franciscus zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Leiden begint op zondag 10 maart 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter