Zondag 29 september: StoryTrail Theaterwandeling Zierikzee – Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Hildebrand

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zondag 29 september: StoryTrail Theaterwandeling Zierikzee
Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Hildebrand

Op zondag 29 september komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Zierikzee met de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Hildebrand is je gids tijdens een tocht vol historische stadsverhalen.
Het is al weer bijna 450 jaar geleden dat Zierikzee werd belegerd door de troepen van de Spaanse veldheer Mondragón. Het was een dramatische episode uit de stadsgeschiedenis en het blijft een fascinerend verhaal. Dat verhaal kan je in geuren en kleuren gaan beleven tijdens de StoryTrail Theaterwandeling.

Samen met verteller Hildebrand ga je op avontuur. Wandelend door de mooie binnenstad van Zierikzee kom je oog in oog te staan met Mondragón en zijn beroemde zwaard. Maar dat is lang niet alles, want je gaat nog veel meer helden en schurken uit de stadsgeschiedenis ontmoeten. Job Baster bijvoorbeeld, de legendarische stadsdokter. De brave matroos Anker, die terecht kwam in een zeeroversnest. En bouwmeester Keldermans, die grootse plannen had met de Dikke Toren maar daar zwaar voor moest boeten.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Ga je mee? Verteller Hildebrand zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee begint op zondag 29 september 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter