Zaterdag 14 september: StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen vol eeuwenoude stadsverhalen

StoryTrail stadswandeling Vlissingen verhalenverteller Johannes 022 BLOG

PERSBERICHT

Zaterdag 14 september:
StoryTrail Theaterwandeling door Vlissingen vol eeuwenoude stadsverhalen

Een levendige rondleiding door Vlissingen? Daarvoor moet je bij verhalenverteller Johannes zijn. Op zaterdagmiddag 14 september kan je met hem op stap in de oude binnenstad. Tijdens zijn StoryTrail Theaterwandeling vertelt hij de mooiste verhalen uit de Vlissingse geschiedenis.

Johannes gidst je door de bewogen stadshistorie. Onderweg ga je kennismaken met straatarme zeelui en steenrijke kooplieden. Je vaart het zeegat uit met Michiel de Ruyter. Je ontmoet uitvinders en walvisvaarders. Je gaat op avontuur met de legendarische Flessendieven. En je ontdekt hoe het beroemde Beeldenhuis in de Hendrikstraat verzeild raakte.

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat je van die oude verhalen tegenwoordig nog terug kunt zien in de straten van de stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail Theaterwandeling Vlissingen begint op zaterdag 14 september 2024 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/vlissingen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

 

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter