3 en 5 september: StoryTrail stadswandeling Middelburg Op avontuur in de geschiedenis met verteller Johannes

johannes-19-verteller-stadswandeling-storytrail-8

PERSBERICHT

3 en 5 september: StoryTrail stadswandeling Middelburg
Op avontuur in de geschiedenis met verteller Johannes

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Middelburg. Op vrijdag 3 en zondag 5 september neemt verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de stad.   

Wie in dit laatste weekend van de zomervakantie met Johannes door Middelburg wandelt, loopt bijzondere personages uit de stadsgeschiedenis tegen het lijf. De beroemde dichter Jacob Cats bijvoorbeeld, bedenker van spreuken als ‘Rust Roest’, en ‘Kinderen zijn Hinderen’. Zijn buurman Jacob Roggeveen, die het zeegat uitvoer om het Zuidland te gaan ontdekken. Zacharias Janse, de brillenmaker die naar eigen zeggen de telescoop heeft uitgevonden. En natuurlijk de legendarische Middelburgse Maneblussers. Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Johannes het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Middelburg tijdens een vertel-avontuur dat je niet snel meer vergeet.   

De StoryTrail stadswandeling Middelburg begint op vrijdag 3 september 2021 om 14:00 uur en op zondag 5 september 2021 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Deze StoryTrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 2 t/m 5 september van StoryTrail stadswandelingen in Middelburg, Zierikzee en Goes. Meer weten? Kijk op www.StoryTrail.nl.

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter