Zaterdag 4 september in Zierikzee: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen  

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail-17

PERSBERICHT

Zaterdag 4 september in Zierikzee:
Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen  

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zaterdagmiddag 4 september de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Zierikzee. Verhalenverteller Johannes gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Johannes de helden en schurken uit de historie van Zierikzee tot leven. De geliefde stadsdokter Job Baster, de machtige veldheer Mondragon, de ongelukkige matroos Anker en de legendarische bouwmeester Keldermans: tijdens deze stadswandeling kun je hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je niet snel meer zult vergeten.      

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee begint op zaterdag 4 september 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Deze StoryTrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 2 t/m 5 september van StoryTrail stadswandelingen in Middelburg, Zierikzee en Goes. Meer weten? Kijk op www.StoryTrail.nl.

 

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter