StoryTrail stadswandeling Goes op donderdag 2 september: Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail-17

PERSBERICHT

StoryTrail stadswandeling Goes op donderdag 2 september:
Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

De StoryTrail stadswandeling komt weer naar Goes! Op donderdag 2 september vertelt acteur Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen je de mooiste en spannendste verhalen uit de stadsgeschiedenis. Tijdens een spannende wandeling door de binnenstad neemt hij zijn publiek mee naar het verre verleden.    

Een stadswandeling door Goes met Johannes is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij op meeslepende wijze tot leven. Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, list, heldenmoed en schurkerij. Je ontmoet dappere zeelui, sluwe boeven, deftige notabelen en natuurlijk de vermaarde viswijven van het Visperk. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen tijden en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Goes is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.      

De StoryTrail stadswandeling Goes begint op donderdag 2 september 2021 om 11:00 uur en 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Deze StoryTrail stadswandeling is onderdeel van de Zeeuwse Verteldagen van Stadsavonturen. Geniet van 2 t/m 5 september van StoryTrail stadswandelingen in Middelburg, Zierikzee en Goes. Meer weten? Kijk op www.StoryTrail.nl.

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter