Zondag 20 november: Beleef Historisch Delfshaven met verhalenverteller Hildebrand

StoryTrail stadswandeling met verteller Hildebrand Vertelt verhalen.

PERSBERICHT

Zondag 20 november:
Beleef Historisch Delfshaven met verhalenverteller Hildebrand

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Delfshaven. Tijdens deze bijzondere rondleiding draait het niet om stenen monumenten, maar om de historische verhalen van de stad. Verteller Hildebrand is je gids op zondagmiddag 20 november.  

Hildebrand neemt je mee door de bewogen geschiedenis van Historisch Delfshaven. Met zijn meeslepende vertellingen wekt hij de stadshelden en stadsschurken van weleer tot leven. Je bent de eerste straathoek nog niet om, of je zit al middenin een spannend avontuur.

Je dwaalt langs de haven, waar machtige zeilschepen uitvoeren om de wereldzeeën te veroveren. En over de kades waar ooit de zakkendragers liepen, diep gebogen onder hun zware last. Je zult zien: achter elke gevel en onder elke straatsteen ligt wel een sterk verhaal verborgen. Zo leer je Delfshaven kennen op een manier die je niet meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Delfshaven begint op zondag 20 november 2022 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter