Theater en Historie: StoryTrail Stadswandeling Zutphen op zondag 20 november

StoryTrail Stadswandeling Zutphen Verhalenverteller Henrieke met torens

PERSBERICHT

Theater en Historie:
StoryTrail Stadswandeling Zutphen op zondag 20 november

Een verteltheatervoorstelling met de eeuwenoude binnenstad als decor: dat is de StoryTrail stadswandeling Zutphen. Op zondag 20 november neemt actrice Henrieke van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee naar het verre verleden. Onderweg vertelt zij de mooiste sagen en legenden uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Zutphen wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al middenin een spannend avontuur.

Je wordt goeie maatjes met kooplui en kanunniken. Je ontdekt de kracht van de Zutphense grappenmakers. Je ervaart enorme rijkdom, diepe armoe, bittere strijd en innige liefde. En je stelt je te weer tegen de Vikingen en de Spanjaarden, die dat mooie Zutphen maar wat graag willen veroveren. Zo wandel je dwars door de bewogen stadshistorie, een belevenis die je nooit meer vergeet!

De StoryTrail stadswandeling Zutphen begint op zondag 20 november 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zutphen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter