19 en 26 november: StoryTrail Spookwandelingen door donker Utrecht

de-zwitser-02-verteller-spookwandeling-storytrail

PERSBERICHT

19 en 26 november: StoryTrail Spookwandelingen door donker Utrecht

Zwarte steegjes, duivelse honden en een verhalenverteller die je koude rillingen bezorgt. Dat zijn de ingrediënten van de StoryTrail Spookwandeling Utrecht. Op zaterdag 19 en zaterdag 26 november kun je de donkere kanten van de Domstad ontdekken met rasverteller Bastiaan de Zwitser. Ga mee en geniet van een tocht vol huiveringwekkende romantiek.

Spookverhalen zijn zo oud als de nacht. Ze lokken je mee, of je wilt of niet. Verteller Bastiaan heeft de aller griezeligste stadsvertellingen voor je geselecteerd. Hij leidt je door schemerige straten en langs half verlichte grachten, die allemaal hun geesten bergen. Verdwaalde schimmen, verdrietige jonkvrouwen en zelfs de Duivel komen voorbij. Maar vrees niet: bij Bastiaan ben je in goede handen. En heel soms zul je tijdens zijn duistere verhalen een voorzichtige glimlach niet kunnen onderdrukken.

De StoryTrail Spookwandeling Utrecht begint op zaterdag 19 en zaterdag 26 november 2022 om 20.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter