Elke zaterdagavond in september: StoryTrail Theaterwandeling door Rotterdam Op avontuur met zeebonken, sjouwermannen en bolleboffen

Stadswandeling Rottedam Oude Haven verhalenvertellern Jacobus

PERSBERICHT

Elke zaterdagavond in september: StoryTrail Theaterwandeling door Rotterdam
Op avontuur met zeebonken, sjouwermannen en bolleboffen  

Vandaag de dag kun je in Rotterdam aan de Oude Haven heerlijk op een terras zitten. Maar nog geen honderd jaar geleden was dat totaal anders. Toen was dit een echte haven, vol vrachtschepen, sjouwermannen, zeil, touw en teer. Die tijd kun je herbeleven tijdens de StoryTrail Theaterwandeling: een openluchtvoorstelling vol historie en sterke stadsverhalen. Elke zaterdagavond in september.

Verhalenverteller Jacobus is je ‘gids’. Samen met hem dwaal je door de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. In het prachtige decor van havens, schepen en wolkenkrabbers kom je oog in oog te staan met de Rotterdammers van toen. Met passagierende zeelui bijvoorbeeld, vol verhalen over verre streken. Met steenrijke bolleboffen. Met oersterke zakkendragers. En met Hendrik en Sjaak, twee straatjongens die dromen van een reis naar Amerika.

Jacobus vertelt het verhaal van de Rotterdamse crisisjaren met vaart, humor, een vleugje weemoed en veel liefde voor de stad. Ga mee en beleef een heerlijk vertel-avontuur.     

De StoryTrail Theaterwandeling Rotterdam begint elke zaterdagavond in september 2023 om 20:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter