StoryTrail Theaterwandeling door Amersfoort op zondag 20 augustus

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling door Amersfoort op zondag 20 augustus:
Op avontuur met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis

Juni 1661. Amersfoort is in rep en roer. Een grote groep burgers sleept met vereende krachten een enorme zwerfkei de stad in. Luid worden zij aangemoedigd door een deftig heerschap, de Dolle Jonker genaamd. Wat heeft dit te betekenen? En wat is hier aan de hand? Als je dat wilt weten, ben je van harte welkom bij de StoryTrail Theaterwandeling op zondag 20 augustus.     

Verhalenvertelster Louise Wandelaar is je ‘gids’. Samen met haar dwaal je door de mooie binnenstad en door de stadsgeschiedenis. Louise vertelt je het ware verhaal van de Dolle Jonker en zijn keitrekkers. Maar dat is lang niet alles. Op elke straathoek weet de vertelster wel een sterk stadsverhaal tevoorschijn te toveren. Je komt er achter waarom het spookt in Brouwerij De Drie Ringen. Je ontdekt waarom de Onze-Lieve-Vrouwetoren zo hoog is geworden. En je komt oog in oog te staan met Sint Joris en de Draak.

Louise vertelt het verhaal van Amersfoort met vaart, humor en liefde voor de stad. Ga mee en beleef een heerlijk vertel-avontuur!

De StoryTrail Theaterwandeling Amersfoort begint op zondag 20 augustus 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter