Zaterdag 11 november: Gratis Sint Maarten theaterwandeling in het Utrechtse Universiteitskwartier

godefridus6-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zaterdag 11 november:
Gratis Sint Maarten theaterwandeling in het Utrechtse Universiteitskwartier

Op zaterdag 11 november, de dag van Sint Maarten, presenteert Theatergezelschap Stadsavonturen een bijzondere StoryTrail stadswandeling door het Universiteitskwartier in Utrecht. Verhalenverteller Godefridus is je gids. Samen met hem ontdek je hoe Sint Maarten het tot beschermheilige van Utrecht heeft gebracht.

In Utrecht is de geest van Sint Maarten nog altijd springlevend! Dat ontdek je al snel als je met verteller Godefridus op stap gaat. Samen beleef je de wonderlijkste verhalen. Verhalen waarin je de legendarische Utrechtse schutspartroon in geuren en kleuren leert kennen – en waardoor je de stad met andere ogen gaat bekijken.

Ga mee en beleef de beroemde legende van de purperen mantel die Maarten als soldaat doormidden sneed om een arme bedelaar te helpen. Ontdek wat de stadsvlag van Utrecht daarmee te maken heeft. En hoor nog veel meer meeslepende vertellingen over de beschermheilige van de Domstad.

De StoryTrail Theaterwandeling Sint Maarten in het Utrechtse Universiteitskwartier begint op zaterdag 11 november 2023 om 13:00 uur en 15:00 uur. Tickets zijn gratis, maar reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/utrecht.

Met dank aan Centrum Management Utrecht, Universiteitskwartier en Gemeente Utrecht, die deze StoryTrail stadswandeling mogelijk maken.

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter