Zondag 11 juni: StoryTrail Theaterwandeling door Zutphen vol historische stadsverhalen

StoryTrail Stadswandeling Zutphen Verhalenverteller Henrieke met torens

PERSBERICHT

Zondag 11 juni:
StoryTrail Theaterwandeling door Zutphen vol historische stadsverhalen

De geschiedenis van Zutphen beleven? Dat kan tijdens de StoryTrail Theaterwandeling op zondagmiddag 11 juni. Verhalenvertelster Henrieke van Theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee op een tocht vol historische stadsverhalen.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden krijg je van Henrieke niet veel te horen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om en je zit al midden in een spannend verhaal.

Henrieke neemt je honderden jaren mee terug in de tijd. Dwalend door de eeuwenoude straten ga je op avontuur met de grootste helden en schurken uit de stadsgeschiedenis. Je ontmoet brave en iets minder brave burgers. Je beleeft opstand, strijd en liefde. En je komt ook oog in oog te staan met Vikingen en Spanjaarden, die het mooie Zutphen maar wat graag willen veroveren.

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.    

De StoryTrail stadswandeling Zutphen begint op zondag 11 juni 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zutphen. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter