StoryTrail Theaterwandeling door Amersfoort op zondag 28 mei: Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling door Amersfoort op zondag 28 mei:
Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Op zondag 28 mei vertelt actrice Louise Wandelaar van Theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste verhalen uit de geschiedenis van Amersfoort. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt zij haar publiek mee naar het diepe donkere stadsverleden.    

Een wandeling door Amersfoort met Louise is een bijzondere belevenis. Verhalen die de stadsbewoners elkaar eeuwenlang hebben doorverteld, brengt zij op meesterlijke wijze tot leven.

Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over strijd, liefde en list. Je ontmoet arbeiders en jonkheren, spoken en torenbouwers. Én natuurlijk de legendarische Amersfoortse Keitrekkers.  

Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen tijden en bewonder de helden en heldinnen van ooit… De StoryTrail Theaterwandeling Amersfoort is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.      

De StoryTrail Theaterwandeling Amersfoort begint op zondag 28 mei om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter