Zondag 28 mei: StoryTrail Theaterwandeling Den Haag vol prachtige stadsverhalen

godefridus2-verteller-stadswandeling-70

PERSBERICHT

Zondag 28 mei: StoryTrail Theaterwandeling Den Haag vol prachtige stadsverhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 28 mei de StoryTrail stadswandeling Den Haag. Verhalenverteller Godefridus is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Den Haag laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De Haagse grachten, pleinen en stegen vormen het decor waarin je de historische verhalen van de stad gaat beleven.

Wandelend door de binnenstad kom je terecht in een wereld vol fantastische sagen en legenden. Samen met verteller Godefridus ga je op avontuur. Je ontmoet deftige graven, prinsen en prinsessen, hoog boven het volk verheven. Maar je maakt ook kennis met de gewone Hagenezen van vroeger. Gaat dat wel goed, Haagse kak en Haagse bluf samen in één stad? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail Theaterwandeling Den Haag, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.     

De StoryTrail Theaterwandeling Den Haag begint op zondag 28 mei 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter