StoryTrail Theaterwandeling door Haarlem op zondag 28 mei: Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

StoryTrail stadswandeling Haarlem verteller Franciscs Ik vertel het je

PERSBERICHT

StoryTrail Theaterwandeling door Haarlem op zondag 28 mei:
Beleef de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis

Op zondag 28 mei vertelt acteur Franciscus van Theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Haarlem. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek mee naar het diepe donkere stadsverleden.    

Een wandeling door Haarlem met Franciscus is een bijzondere belevenis. Verhalen die de stadsbewoners elkaar eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij op meesterlijke wijze tot leven.

Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, list, strijd en opofferingsgezindheid. Je ontmoet barse krijgsheren, machtige graven, slimme uitvinders én natuurlijk de legendarische Kenau, die het opnam tegen het leger van Spanje.

Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen tijden en bewonder de helden en heldinnen van ooit… De StoryTrail Theaterwandeling Haarlem is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.      

De StoryTrail Theaterwandeling Haarlem begint op zondag 28 mei om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter