Storytrail stadswandeling Den Haag met verhalenverteller: Nieuwe voorstellingen in 2018

charlotte-11-verteller-stadswandeling-storytrail-6

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Den Haag met verhalenverteller:
Nieuwe voorstellingen in 2018

Theatergezelschap Stadsavonturen komt in 2018 weer naar Den Haag met de Storytrail stadswandeling. Het hele jaar door kunt u met de verhalenvertellers van Stadsavonturen op ontdekkingsreis in de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen laat de verteller u genieten van de mooiste stadsverhalen.

De Storytrail stadswandeling Den Haag is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verteller brengt een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van liefde, list, bedrog en heldenmoed voor u open gaat. Beleef de stadsgeschiedenis door de ogen van graven en gravinnen, kakkers en bluffers, helden en schurken. Ga mee en geniet van een heerlijk vertelavontuur voor jong en oud!

Storytrail stadswandeling Den Haag in 2018:

  • zondag 8 april, 14.00 uur
  • zondag 20 mei, 14.00 uur
  • zondag 15 juli, 14.00 uur
  • zaterdag 20 oktober, 14.00 uur
  • zondag 16 december, 14.00 uur

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag.
Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35). Liever op een ander moment in de geschiedenis duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter