Storytrail stadswandeling op zaterdag 12 oktober: Beleef de geschiedenis van Den Briel met verhalenverteller Brot van Gromme

storytrail-stadswandeling-brielle-verhalenverteller-brot-011

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling op zaterdag 12 oktober:
Beleef de geschiedenis van Den Briel met verhalenverteller Brot van Gromme

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Brielle. Op zaterdagmiddag 12 oktober neemt verhalenverteller Brot van Gromme van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het roemruchte verleden van de stad.

Wie met verteller Brot door de geschiedenis van Den Briel wandelt, komt al snel terecht in een draaikolk van meeslepende verhalen. Verhalen over woeste zeeslagen, oorlog en vrede, recht en onrecht. In het prachtige decor van het eeuwenoude stadje maakt u kennis met de gebroeders de Witt en andere hoofdrolspelers uit het dramatische Rampjaar 1672. Brot vertelt u een verhaal dat niet al te best gaat aflopen. Maar toch zult u na anderhalf uur kunnen terugkijken op een historisch vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Brielle begint op zaterdag 12 oktober 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-brielle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter