Extra Storytrail stadswandeling op zondag 22 september: Beleef de geschiedenis van Den Haag met verhalenverteller Chique Charlotte

charlotte-13-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Extra Storytrail stadswandeling op zondag 22 september:
Beleef de geschiedenis van Den Haag met verhalenverteller Chique Charlotte

Theatergezelschap Stadsavonturen organiseert op zondag 22 september een extra Storytrail stadswandeling door de binnenstad van Den Haag. Verhalenverteller Chique Charlotte is uw gids. Onderweg vertelt zij de mooiste en spannendste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

Charlotte neemt u eeuwen mee terug in de tijd. Dwalend door straten en stegen kunt u genieten van vertellingen over vechtersbazen, koningen, helden en schurken. U maakt kennis met de stadsbewoners van lang geleden, leeft met hen mee, gaat misschien zelfs even in hun schoenen staan en ontdekt de geheimen die achter de prachtige gevels verborgen liggen. De Storytrail stadswandeling Den Haag is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 22 september 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter