Zondag 18 augustus: Op avontuur in de geschiedenis van Haarlem met verteller Godefridus

godefridus6-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 18 augustus:
Op avontuur in de geschiedenis van Haarlem met verteller Godefridus

Een sprankelende mix van historie en verteltheater: dat is de Storytrail stadswandeling Haarlem. Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u op zondag 18 augustus door de straten én de geschiedenis van de Muggenstad.   

Wie met Godefridus door Haarlem wandelt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Jaartallen en architectonische feitjes – die krijgt u onderweg niet veel te horen. Meeslepende verhalen des te meer! De verteller neemt u eeuwen mee terug in de tijd. Dwalend door de binnenstad kunt u genieten van vertellingen over vechtersbazen, kooplieden, boeven en uitvinders. U maakt kennis met de stadsbewoners van vroeger, gaat met hen op avontuur en ontdekt de geheimen die achter de prachtige gevels verborgen liggen. Zo wordt deze stadswandeling een belevenis die u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Haarlem begint op zondag 18 augustus 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-haarlem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter