Storytrail stadswandeling op zondag 27 oktober: Op avontuur in de geschiedenis van Dordt met verhalenverteller Godefridus

Zondag 20 november: Storytrail Dordrecht stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling op zondag 27 oktober:
Op avontuur in de geschiedenis van Dordt met verhalenverteller Godefridus

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de Storytrail stadswandeling Dordrecht. Op zondagochtend 27 oktober neemt verteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de stad van de Schapenkoppen.

Wie met Godefridus door de geschiedenis van Dordrecht wandelt, loopt bijzondere personages tegen het lijf. Listige smokkelaars bijvoorbeeld. Piraten. En ook de wonderbaarlijke Dordtse heilige Sura. Dwalend door de oudste stad van Holland wekt Godefridus het ene na het andere sterke verhaal tot leven. Zo leert u de diepste geheimen van Dordrecht kennen tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Dordrecht begint op zondag 27 oktober 2019 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-dordrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter