Storytrail stadswandeling op zondag 28 april: Beleef het meeslepende verhaal van Leidens beleg en ontzet

franciscus-07-verteller-stadswandeling-storytrail-2

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling op zondag 28 april:
Beleef het meeslepende verhaal van Leidens beleg en ontzet

Op zondag 28 april komt de geschiedenis van Leiden op een unieke manier tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Franciscus van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Franciscus is een bijzondere belevenis. De verteller neemt u mee naar het jaar 1574, toen Leiden werd belegerd door de Spaanse troepen. U komt terecht in een stad vol hongerige mensen, die gras en boomschors eten om in leven te blijven. Maar ook een stad die bruist van strijdlust, list en opofferingsgezindheid. U ontmoet barse krijgsheren, gehaaide vrouwen, heldhaftige duivenmelkers en natuurlijk de legendarische Leidse Glippers. Slenter langs de grachten, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen en bewonder de helden van vroeger… De Storytrail stadswandeling Leiden is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 28 april 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter