Zondag 19 mei: Een wandeling door Gouda vol spannende verhalen

Storytrail-stadswandeling-met-verteller-Brot-van-Gromme-zet-de-toon-Foto-Rachel-de-liefde

PERSBERICHT

Zondag 19 mei:
Een wandeling door Gouda vol spannende verhalen

Een sprankelende mix van historie en verteltheater: dat is de Storytrail stadswandeling van theatergezelschap Stadsavonturen. Verhalenverteller Brot van Gromme gidst u op zondag 19 mei door de straten én de geschiedenis van Gouda.   

Wie met Brot van Gromme door Gouda wandelt, merkt al snel dat hij geen gewone stadsgids is. Jaartallen en architectonische feitjes – die krijgt u onderweg niet veel te horen. Meeslepende verhalen des te meer! De verteller neemt u eeuwen mee terug in de tijd. Dwalend door de binnenstad kunt u genieten van vertellingen over schippers, zakkendragers, sluiswachters en notabelen. U maakt kennis met de stadsbewoners van vroeger, gaat met hen op avontuur en ontdekt de geheimen die achter de prachtige gevels verborgen liggen. Zo wordt deze stadswandeling een belevenis die u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Gouda begint op zondag 19 mei 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter