Zondag 19 mei: Op avontuur in historisch Den Haag met verteller Charlotte

Zo 20 nov. 14:00 uur Stadswandeling Den Haag – Verhalenverteller Charlotte

PERSBERICHT

Zondag 19 mei:
Op avontuur in historisch Den Haag met verteller Charlotte

Een sprankelende mix van historie en verteltheater: dat is de Storytrail stadswandeling Den Haag. Verhalenverteller Chique Charlotte van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u op zondag 19 mei door de straten én de geschiedenis van de Hofstad.   

Wie met Chique Charlotte door Den Haag wandelt, merkt al snel dat zij geen gewone stadsgids is. Jaartallen en architectonische feitjes – die krijgt u onderweg niet veel te horen. Meeslepende verhalen des te meer! Charlotte neemt u eeuwen mee terug in de tijd. Dwalend door de binnenstad kunt u genieten van vertellingen over vechtersbazen, koningen, helden en schurken. U maakt kennis met de stadsbewoners van vroeger, gaat met hen op avontuur en ontdekt de geheimen die achter de prachtige gevels verborgen liggen. Zo wordt deze stadswandeling een belevenis die u niet snel zult vergeten.

De Storytrail stadswandeling Den Haag begint op zondag 19 mei 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-den-haag. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter