Zondag 26 mei: Beleef het Beleg van Leiden met verhalenverteller Johannes

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail-17

PERSBERICHT

Zondag 26 mei:
Beleef het Beleg van Leiden met verhalenverteller Johannes

Verhalenverteller Johannes komt op zondag 26 mei naar de Leidse binnenstad met een koffer vol historische verhalen. Wandelend langs grachten en monumenten vertelt hij het enerverende verhaal van Leidens Beleg en Ontzet. 

Tijdens de Storytrail stadswandeling brengt de verteller een sprankelende mix van theater, historie en sterke verhalen. Wie met hem door Leiden loopt, voelt zich anderhalf uur lang ooggetuige van de geschiedenis. Johannes vertelt hoe het Leiden verging in 1574, toen de stad werd belegerd door soldaten van de Spaanse koning. Wonderlijke, meeslepende verhalen zijn het: over honger en strijd, geloof en wanhoop, liefde en list. Ga mee met de Storytrail stadswandeling Leiden en geniet van een onvergetelijke middag vol avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op zondag 26 mei 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter