Storytrail stadswandeling Arnhem op zondag 26 mei: Beleef het bloedstollende levensverhaal van Karel van Gelre

godefridus2-verteller-stadswandeling-11

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Arnhem op zondag 26 mei:
Beleef het bloedstollende levensverhaal van Karel van Gelre

Op zondag 26 mei komt de geschiedenis van Arnhem op een unieke manier tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen gidst zijn publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met Godefridus is een bijzondere belevenis. De verteller neemt u eeuwen mee terug in de tijd. U ontdekt een stad vol wonderlijke sagen en legenden en maakt kennis met de mensen die hier ooit woonden en werkten. En dan vooral met de beruchte krijgsheer Karel van Gelre, die ooit in Arnhem zijn hoofdkwartier had. Ga met hem op avontuur, verdwaal in een doolhof van macht en ambitie, kom oog in oog te staan met historische helden en schurken en zie hoe de geschiedenis zich voor uw ogen voltrekt. De Storytrail stadswandeling Arnhem is een heerlijk avontuur voor iedereen die houdt van sterke verhalen in een prachtig, levensecht decor.

De Storytrail stadswandeling Arnhem begint op zondag 26 mei 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-arnhem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter