26 mei: Storytrail Rotterdam – een stadswandeling vol sterke verhalen

20170927_140736-2

PERSBERICHT

26 mei: Storytrail Rotterdam – een stadswandeling vol sterke verhalen

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 26 mei de eerste Storytrail stadswandeling van het nieuwe seizoen in Rotterdam. Verhalenverteller Jacobus gidst u langs de kades rond de Oude Haven. Onderweg brengt hij het Rotterdam van de jaren ’20 en ’30 op meeslepende wijze tot leven. Alsof er een jongensboek voor u open gaat!

Ooit was de Oude Haven het kloppend hart van Rotterdam. Op de kades liepen sjouwermannen af en aan met zware zakken en tonnen. Passagierende zeelui struinden de kroegen af. En strenge koperbouten hielden een oogje in het zeil. Voor jongens was dit hét ideale speelterrein. Tijdens de Storytrail stadswandeling lopen we mee met Hendrik en Sjaak, twee Rotterdamse straatjochies in het begin van de vorige eeuw. Tussen hun kwajongensstreken door dromen zij van een leven op zee, van een reis naar Amerika met de Lijn, en van de schatten die zij daar buit gaan maken. Ondertussen grijpt de crisis om zich heen. Lukt het Hendrik en Sjaak om de wereldzeeën te veroveren? Of moeten zij hun leven lang blijven sappelen om het hoofd boven water te houden, net als Opa Kees en zo veel andere Rotterdammers? U maakt het mee tijdens deze stoere en romantische verhalenwandeling.

De Storytrail stadswandeling Rotterdam begint op zondag 26 mei 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter