Zaterdag 1 juni: Storytrail stadswandeling – Beleef de geschiedenis van Goes

Zondag 18 december: Storytrail Schoonhoven stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Zaterdag 1 juni:
Storytrail stadswandeling – Beleef de geschiedenis van Goes

Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een Storytrail stadswandeling vol sagen, legenden en historische verhalen. Op zaterdag 1 juni gidst hij u door de bewogen geschiedenis van Goes.

Tijdens deze stadswandeling neemt verteller Johannes zijn publiek eeuwen mee terug in de tijd. Hij vertelt zo meeslepend dat je als het ware wordt meegezogen naar het stadsverleden. Dat is het bijzondere van de Storytrail stadswandeling: u hoort de verhalen van vroeger niet alleen, u beleeft ze ook. Dwalend door de straten en stegen van de binnenstad komt u heel wat bekende en minder bekende figuren uit de stadsgeschiedenis tegen. Zo maakt u kennis met Frans Naerebout, de mensenredder die aan het eind van zijn leven in Goes kwam wonen. Maar ook komt u oog in oog te staan met boeven, schutters, kooplieden en viswijven. Zo wordt deze stadswandeling een historisch avontuur dat u niet snel zult vergeten!

De Storytrail stadswandeling Goes begint op zaterdag 1 juni 2019 om 13.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-goes. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
Avatar foto

Johannes

Laat een reactie achter