Storytrail stadswandeling Amersfoort op zondag 2 juni: Beleef de geschiedenis van de Kei en andere spannende stadsverhalen

Zondag 28 mei 2017: Storytrail Amersfoort, stadswandeling met verhalenverteller

PERSBERICHT

Storytrail stadswandeling Amersfoort op zondag 2 juni:
Beleef de geschiedenis van de Kei en andere spannende stadsverhalen

Op zondag 2 juni komt de geschiedenis van Amersfoort op een unieke manier tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Louise Wandelaar van theatergezelschap Stadsavonturen gidst haar publiek door de binnenstad. Onderweg vertelt zij de mooiste en spannendste verhalen uit de stadshistorie.  

Een stadswandeling met verteller Louise is een bijzondere belevenis. Zij neemt u eeuwen mee terug in de tijd. U ontdekt een stad vol wonderlijke sagen en legenden en maakt kennis met de mensen die hier ooit woonden en werkten. U komt oog in oog te staan met heksen en duivels, deftige notabelen en doortrapte boeven. En u gaat met hen op avontuur. Slenter langs de verstilde grachten, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen, bewonder de Amersfoortse helden van vroeger en beleef de beroemde historie van de Amersfoortse kei. De Storytrail stadswandeling Amersfoort is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 2 juni 2019 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in

Johannes

Laat een reactie achter