Storytrail stadswandelingen in september: Beleef de historische verhalen van Utrecht

de-zwitser-04-verteller-stadswandeling-storytrail-117

PERSBERICHT

Storytrail stadswandelingen in september:
Beleef de historische verhalen van Utrecht


De verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen staan in september weer klaar om samen met hun publiek in de geschiedenis van Utrecht te duiken. Op 9, 15 en 23 september nemen zij u mee op een Storytrail stadswandeling door de donkere stadshistorie.

Over het bewogen verleden van Utrecht doen veel verhalen de ronde. Sagen en legenden over de machtige Domkerk. Over Adrianus, de Utrechtse Paus. Of over Suster Bertken, die zich uit pure vroomheid liet opsluiten in een koude cel. Tijdens de Storytrail stadswandeling komen die verhalen tot leven en maakt u kennis met de helden, de schurken, de heiligen en de schijnheiligen van lang geleden. Ga mee, laat een wereld van list, bedrog en liefde voor u open gaan en geniet van een heerlijk vertelavontuur voor jong en oud!

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 9 september en zondag 23 september 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Op zaterdag 15 september 2018 kunt u deelnemen aan een van de korte gratis proefwandelingen, tijdens het Uitfeest. Reserveer kosteloos een plekje via www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht.

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter