Zondag 7 oktober: Storytrail stadswandeling Amersfoort Beleef de stadsgeschiedenis tijdens een wandeling vol sagen en legenden

de-zwitser-19-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 7 oktober: Storytrail stadswandeling Amersfoort
Beleef de stadsgeschiedenis tijdens een wandeling vol sagen en legenden

Amersfoort is een stad vol oude verhalen. Eeuwenlang liggen ze al verborgen achter de prachtige gevels en in de donkere stegen. Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die stadsverhalen tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling Amersfoort. Op zondagmiddag 7 oktober bent u van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling.

Verteller Bastiaan neemt u mee naar het historische Amersfoort. In het prachtige decor van de binnenstad bent u getuige van de bewogen stadsgeschiedenis. U maakt kennis met de stadsbewoners van toen. U bent er bij als zij op de vlucht slaan voor spoken en heksen. En u staat op de eerste rij als de Amersfoorters zich verdringen rond hun kei. Spannende verhalen zijn het, vol passie, liefde, strijd en heldenmoed. Maak het zelf mee tijdens de Storytrail stadswandeling Amersfoort, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 7 oktober 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter