Zondag 7 oktober: Storytrail stadswandeling – ontdek de verhalen van Gouda

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail-1

PERSBERICHT

Zondag 7 oktober:
Storytrail stadswandeling – ontdek de verhalen van Gouda

In de rijke geschiedenis van Gouda wemelt het van de prachtige sagen, legenden en historische verhalen. Meesterverteller Erik de Beweerde van theatergroep Stadsavonturen vertelt u de mooiste tijdens de Storytrail stadswandeling op zondagmiddag 7 oktober. Ga mee en neem een heerlijke duik in het verleden.

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. U beleeft de geschiedenis precies waar die zich ooit voltrok: in de eeuwenoude straten en stegen van de binnenstad. Verteller Eric brengt de Gouwenaars van toen tot leven, en doet dat zo meeslepend dat u zich deel voelt van de stadshistorie. Maak kennis met Goudse helden en schurken, ga in hun schoenen staan, leef met hen mee en geniet van een heerlijke middag vol verrassende wendingen.

De Storytrail stadswandeling Gouda begint op zondag 7 oktober 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter