Zondag 14 oktober: Storytrail stadswandeling – beleef de verhalen van Amsterdam

rinus2-verteller-stadswandeling

PERSBERICHT

Zondag 14 oktober:
Storytrail stadswandeling – beleef de verhalen van Amsterdam  

In de rijke geschiedenis van Amsterdam wemelt het van de prachtige sagen, legenden en historische verhalen. Meesterverteller Rinus Zwabber van theatergroep Stadsavonturen vertelt u de mooiste tijdens de Storytrail stadswandeling op zondagmiddag 14 oktober. Ga mee en neem een heerlijke duik in het verleden.

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. U beleeft de geschiedenis precies waar die zich ooit voltrok: in de eeuwenoude straten en stegen van de binnenstad. Verteller Rinus brengt de Amsterdammers van toen tot leven, en doet dat zo meeslepend dat u zich anderhalf uur lang deel voelt van de stadshistorie. Maak kennis met Amsterdamse helden en schurken, ga in hun schoenen staan, leef met hen mee en geniet van een heerlijke middag vol verrassende wendingen.

De Storytrail stadswandeling Amsterdam begint op zondag 14 oktober 2018 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-amsterdam. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter