Zondag 14 oktober: Storytrail stadswandeling Middelburg Beleef de stadsgeschiedenis tijdens een wandeling vol sagen en legenden

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 14 oktober: Storytrail stadswandeling Middelburg
Beleef de stadsgeschiedenis tijdens een wandeling vol sagen en legenden

Middelburg is een stad vol oude verhalen. Eeuwenlang liggen ze al verborgen achter de prachtige gevels en in de donkere stegen. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die stadsverhalen tot leven tijdens de Storytrail stadswandeling Middelburg. Op zondagmiddag 14 oktober bent u van harte welkom bij deze bijzondere vertelvoorstelling.

Wandelend door de stad neemt verteller Johannes u mee naar het Middelburg van eeuwen geleden. In het prachtige decor van de binnenstad bent u getuige van de stadsgeschiedenis. U vergezelt Graaf Willem op een noodlottige veldtocht. U maakt kennis met deftige dichters en notabelen. U vaart het zeegat uit met de avontuurlijke notaris Roggeveen. En u staat op de eerste rij als de Middelburgers een stadsbrand proberen te blussen. Spannende verhalen zijn het, vol passie, liefde, sluwheid en heldenmoed. Geniet van de geschiedenis tijdens deze Storytrail stadswandeling Middelburg, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 14 oktober 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter