Zondag 7 oktober: Storytrail stadswandeling – beleef de verhalen van Utrecht

brot-10-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 7 oktober: Storytrail stadswandeling – beleef de verhalen van Utrecht

‘U treft het niet.’ Dat zijn de diepe donkere woorden waarmee Brot van Gromme zijn publiek verwelkomt. En gelijk heeft hij. Want op zijn Storytrail stadswandeling Utrecht heeft de verhalenverteller van theatergroep Stadsavonturen enkel sagen en legenden op het programma staan die akelig aflopen. Toch is het een feest om deze stadsrondleiding mee te maken. Kom op zondag 7 oktober naar Utrecht en geniet van vertellingen vol liefde, list, bedrog en heldenmoed. 

De Storytrail stadswandeling Utrecht is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Brot van Gromme neemt u mee naar het duistere verleden van de Domstad, langs de eeuwenoude Liefdesbreuklijn die dwars door de binnenstad snijdt. Daar liggen de mooiste stadsverhalen verborgen. Met zijn prachtige stem tovert de verteller het verleden tot leven – zo meeslepend dat u de wereld van nu vergeet. Ga mee en geniet van een heerlijk vertelavontuur voor jong en oud!

De Storytrail stadswandeling Utrecht begint op zondag 7 oktober 2018 om 14.00 uur op het Domplein in Utrecht. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter