Zondag 14 oktober: Storytrail stadswandeling – ontdek de verhalen van Breda

eric-de-beweerde-04-verteller-stadswandeling-storytrail

PERSBERICHT

Zondag 14 oktober:
Storytrail stadswandeling – ontdek de verhalen van Breda  

In de rijke geschiedenis van Breda wemelt het van de prachtige sagen, legenden en historische verhalen. Meesterverteller Erik de Beweerde van theatergroep Stadsavonturen vertelt u de mooiste tijdens de Storytrail stadswandeling op zondagmiddag 14 oktober. Ga mee en neem een heerlijke duik in het verleden.

De Storytrail stadswandeling is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. U beleeft de geschiedenis precies waar die zich ooit voltrok: in de eeuwenoude straten en stegen van de binnenstad. Verteller Eric brengt de Bredanaars van toen tot leven, en doet dat zo meeslepend dat u zich deel voelt van de stadshistorie. Maak kennis met Bredase helden en schurken, ga in hun schoenen staan, leef met hen mee en geniet van een heerlijke middag vol verrassende wendingen.

De Storytrail stadswandeling Breda begint op zondag 14 oktober 2018 om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter