Tweede Kerstdag in Leiden: Storytrail stadswandeling met verhalenverteller Johannes

johannes-02-verteller-stadswandeling-storytrail-15

PERSBERICHT

Tweede Kerstdag in Leiden:
Storytrail stadswandeling met verhalenverteller Johannes

Op dinsdagmiddag 26 december kunt u de geschiedenis van Leiden beleven tijdens een Storytrail stadswandeling. Meesterverteller Johannes van theatergroep Stadsavonturen is uw gids. Met de oude binnenstad als decor brengt hij het verhaal van Leidens beleg en ontzet op meeslepende wijze tot leven.

De Storytrail stadswandeling Leiden is een bijzondere mix van historie en verteltheater. Dwalend door straten en stegen neemt de verteller u mee naar de Tachtigjarige Oorlog, toen Leiden werd belegerd door de Spanjaarden. U maakt kennis met de helden en de schurken van toen, u beleeft hun avonturen en u gaat misschien zelfs even in hun schoenen staan… Zo geniet u samen met uw mede-wandelaars van een gedenkwaardige middag vol mooie verhalen, voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Leiden begint op dinsdag 26 december 2017 (Tweede Kerstdag) om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-leiden. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7BS7312 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter