Lekker griezelen: begin het jaar met de Storytrail Spookwandeling Utrecht

Vrijdag 27 oktober: Storytrail Spookwandeling Utrecht met verhalenverteller

PERSBERICHT

Lekker griezelen: begin het jaar met de Storytrail Spookwandeling Utrecht

Verhalenverteller Bastiaan de Zwitser gidst u door de donkerste dagen van het nieuwe jaar met een Storytrail stadswandeling vol spoken en andere griezels. U kunt met hem meewandelen op 6 en 13 januari en op 3 en 17 februari 2018. Laat u meevoeren door de duistere stegen van Utrecht en ontdek een verborgen wereld van huiver en illusie.

Verteller Bastiaan van Theatergroep Stadsavonturen kent de Utrechtse sagen en legenden als geen ander. In zijn verhalen brengt hij eeuwenoude schimmen en fantomen op meeslepende wijze tot leven. U gaat op visite bij het meest angstaanjagende monster uit de stadsgeschiedenis, bent getuige van de bizarre moord op een oude burgemeester en hoort alles over het spook van de Domtoren. Sluip mee door de winternacht en beleef een avontuur dat u niet snel zult vergeten.

De Storytrail Spookwandeling Utrecht begint op zaterdagavond 6 en 13 januari en op zaterdagavond 3 en 17 februari 2018 om 20.00 uur op het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrechtReserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter