Zondag 7 januari 2018: Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd

godefridus15-verteller-stadswandeling-storytrail-8

PERSBERICHT

Zondag 7 januari 2018: Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd

Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een verfrissende boswandeling vol verrassende sagen en legenden. Op zondag 7 januari is hij uw gids in het mooie Amelisweerd. Ga mee en geniet van een goed verhaal middenin de natuur.

Dwalend over paden en lanen brengt verteller Godefridus de geschiedenis van Amelisweerd op meeslepende wijze tot leven. U komt oog in oog te staan met ridder Amelius, die het landgoed zijn naam schonk. U beleeft het verhaal van koning Lodewijk Napoleon, die zich hier in 1808 vestigde en al na acht dagen weer vertrok. En u gaat op avontuur met een zonderlinge 18e-eeuwse markies. Zo kunt u anderhalf uur lang genieten van een sprookjesachtige mix van geschiedenis, natuur en verteltheater.

De Storytrail landgoedwandeling Amelisweerd begint op zondag 7 januari 2018 om 14.00 uur bij het terras van De Veldkeuken, Bunnik. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling-landgoed-amelisweerd. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter