Zondag 17 december 2017: Storytrail stadswandeling Breda met verhalenverteller

Zo 2 okt. 14:00 uur Stadswandeling Gouda – Verhalenverteller Erik de Beweerde

PERSBERICHT

Zondag 17 december 2017: Storytrail stadswandeling Breda met verhalenverteller

Op zondag 17 december kunt u de geschiedenis van Breda beleven tijdens een bijzondere Storytrail stadswandeling. Verhalenverteller Erik de Beweerde van theatergroep Stadsavonturen gidst u door de oude binnenstad en vertelt u de mooiste verhalen uit de stadshistorie.

Verteller Eric is geboren en getogen in Breda en kent de sagen en legenden van de stad als geen ander. Hij neemt u mee naar het Breda van de Tachtigjarige Oorlog, toen Spanje en Holland vochten om de macht. U beleeft die tijd alsof u een spannende roman leest. Maak kennis met de helden en schurken van toen, vaar mee op het legendarische Turfschip en laat u meesleuren in een fantastisch verhaal over liefde, list en standvastigheid. De Storytrail stadswandeling Breda is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Breda begint op zondag 17 december 2017 om 14.00 uur voor het stadhuis op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-breda. Reserveer nu met de kortingscode STORYTRAIL7ER7312 en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

 

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter