Vrijdag 13 april: Op avontuur in Breda met verhalenverteller

Zo 2 okt. 14:00 uur Stadswandeling Gouda – Verhalenverteller Erik de Beweerde

PERSBERICHT

Vrijdag 13 april: Op avontuur in Breda met verhalenverteller

Op vrijdagavond 13 april kunt u de geschiedenis van Breda beleven tijdens een buitengewone Storytrail stadswandeling. Verteller Erik de Beweerde van Theatergroep Stadsavonturen is uw gids. Dwalend door staten en stegen tovert hij de mooiste Bredase verhalen uit zijn hoge hoed.

De verteller neemt u mee naar het jaar 1581, middenin de Tachtigjarige Oorlog. Breda wordt belegerd en bezet door het Spaanse leger, dat onder bevel staat van de gevreesde commandant Houtepen. Veel Bredanaars ontvluchten de stad, en wie achterblijft moet zuchten onder het harde bewind van de Spanjaarden. Pas negen jaar later gloort er hoop, als het legendarische Turfschip de stad binnenvaart. Tijdens de Storytrail stadswandeling bent u getuige van deze bewogen tijd. Ga mee met verteller Eric, maak kennis met de Bredanaars van de 16e eeuw, beleef hun avonturen, ga misschien zelfs even in hun schoenen staan… en geniet van een heerlijke verhalenwandeling voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Breda begint op vrijdag 13 april 2018 om 18.30 uur voor het stadhuis op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-bredaReserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

 

Posted in
mm

Charlotte

Laat een reactie achter